Dijital Çağda, Dijital Arşiv

Dijital Çağda, Dijital Arşiv

Dijital Çağda, Dijital Arşiv

21. yüzyıl, nam-ı değer Dijital Çağ, teknolojinin nimetlerinden faydalanmamız için bize sınırsız imkân sağlıyor. Pandemi döneminde bireysel olarak da çokça deneyimlediğimiz teknolojik gelişmeler, iş dünyasında da katma değer yaratmaya devam ediyor. Yatırımlar, yeni yazılımlar, teknoloji ile hızla büyüyen girişimcilik faaliyetleri derken her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren bir dünya ile karşı karşıyayız.  

İş Yükünüzü Azaltan Dijital Çözümler

Teknolojinin gelişimi iş dünyasında kendini her yönüyle gösteriyor. Profesyonellerin iş yükünü azaltan, işleyişi kolaylaştıran ve evrak işlerini otomatik hâle getiren teknoloji; şirketlerin büyümesine, kendilerini yenilemelerine ve sürdürülebilir işler yapmasına da destek oluyor. İş dünyasının her departmanında ayrı ayrı kayıt altında tutmaları gereken evraklar, bir nesil öncesinin arşivcilik özelliğini oldukça önemli kılıyordu. Arşiv altına almak elbette ki hâlâ önemini yitirmedi. Ne var ki odalar dolusu dosyalama yerini dijital arşive bırakalı, işler daha düzenli ve daha güvenli bir şekle büründü.  

Kurum Hafızasında Dijital Arşiv

Kurum hafızası eski dönemlerde insanlar üzerinden ilerleyen bir sürecin parçasıydı. İlgili kişinin herhangi bir sebepten iş ile ilişiği kesildiğinde ise raporları analiz etmek, gereken veriye gerektiği zaman ulaşmak çok da mümkün olmuyordu. Oysa teknolojinin getirdikleri ile artık durum bambaşka bir boyut kazandı. Kurum hafızasını şirketlerin çalışanlarından dijitalleşmeye çeviren bir dönüşüm başladı. 

Rasyotek’in “Sanal İş Zekâsı” mottosu ile yola çıkan markası “Süper Portal”, dijital arşiv özelliği kurumların web uygulamalarında yer alan tüm verilerin otomatik olarak toplanması, yapılan işlemlerin kayıtlarının güvenle tutulması anlamında büyük önem taşımaktadır. Güncel ve geçmiş tüm verilere internet erişimi olan her cihazdan ulaşabilmek de Süper Portal’ın tercih edilmesinde büyük pay sahibi oldu.  

Rasyotek

Rasyotek