Rasyotek Loca Organizasyonu Etkinlikleri Başladı

Rasyotek Loca Organizasyonu Etkinlikleri Başladı

Rasyotek Loca Organizasyonu Etkinlikleri Başladı

Kurulduğu günden bugüne “Teknolojik İnsan” mottosuyla müşterilerine bütünleşik hizmetler sunan Rasyotek, bir süredir üzerinde çalıştığı “Rasyotek Loca” organizasyonunu hayata geçirmiştir. İlk Loca etkinliği 17 Kasım 2021 Çarşamba günü Point Otel Barbaros’ta gerçekleştirilmiştir.

Rasyotek, müşterilerinin ana iş kolları dışında kalan tüm iş süreçleri için sunduğu profesyonel ve bütünleşik hizmetlerle 2015 yılından bu yana Türkiye’nin ilk 500 şirketinden 180’ine ve 40 farklı holdinge SGK ve İŞKUR Teşvikleri, KVKK, Veri Güvenliği, Kurumsal SGK Danışmanlığı, Bordro Outsource alanlarında uzman ekipleriyle danışmanlık vermektedir. Müşteri memnuniyetini odak noktasına alan Rasyotek, müşterilerine onları ne denli değerli gördüklerini her fırsatta anlatmaya, tüm iş süreçlerini bu anlayış ile yürütmektedir.

Loca Organizasyonu Nedir?

Müşteri memnuniyetine verdiği önem ve müşterilerinde değer yaratmak amacıyla bir süredir planlaması ile ilgilenilen Rasyotek Loca Organizasyonu, her ay belirli konseptlerde düzenlenecek eğitimler, paneller ve etkinliklerden oluşmaktadır. “Loca Buluşturuyor”, “Loca Cevaplıyor” ve “Özel Etkinlikler” konseptlerinin ilki olan “Loca Buluşturuyor”, 17 Kasım 2021 Çarşamba günü Point Otel Barbaros’ta gerçekleştirildi.

Rasyotek Loca’nın İlk Etkinliği

Sabah 09.00 itibariyle kahvaltı ile başlayan event 09.30’da Kurumsal SGK Danışmanı Sayın Vedat İLKİ ve Osman ŞENAY’ın “İK Açısından İş ve Sosyal Güvenlik Mevzuatında 2021’de Neler Değişti, 2022’de Neler Bekleniyor?” konulu sunumları ile etkinliğe devam edildi.

Sunumların ardından verilen kahve molasında konuklar ve organizasyona ev sahipliği yapan Rasyotek ekibi sohbet etme imkânı bulurken kahve molasının bitimiyle konuklar, Vedat İLKİ ve Osman ŞENAY’a sorularını iletmek için tekrar bir araya geldi.

Her ay düzenlenecek etkinliklerin ilkini başarıyla tamamlayan Rasyotek, bir sonraki etkinlikte müşterileriyle buluşmak üzere hazırlıklarına başladı.

Rasyotek

Rasyotek